Om Träna Online

Med många års erfarenhet av fokus på hälsa och kroppsförändringar genom träning och kost, har vi nu tagit steget till att ge fler människor möjligheten till att förbättra sin situation.

Vår mission är att få fler människor att välja hälsan.

Vår vision är att minska sjukdomar till följd av ohälsa.

Hjärtligt välkommen till Träna Online, vi följer dig på vägen!

Med Träna Online behöver du inte lägga dina pengar på dyra gymmedlemskap eller avancerade redskap. Våra program ger fantastiska resultat – så länge du följer dom. 

Vi vet att det första steget är tuffast, därför hjälper vi dig på traven genom att alltid ge dig en extra bonus när du blir ny kund hos oss på Träna Online i samarbete med Presentkorttorget.

Genom vår erfarenhet vet vi att det är de små valen du gör varje dag som spelar roll i det långa loppet, därför är våra pass korta och effektiva träningspass som du kan göra varje dag men också program som sträcker sig flera veckor. För att verkligen ge dig de bästa förutsättningarna för att nå ditt mål ingår det alltid kostupplägg och recept i våra paket.

Vi har något för alla nivåer. 

”Ta hand om din kropp, det är det enda stället du måste bo”

Du kan även sätta ihop ditt eget paket med bara träningsprogram i shoppen.

Gör oss bättre

Vi vill alltid bli bättre och har du feedback eller vill tipsa om något så hör av dig till oss på info@tranaonline.se och skriv ”Feedback” i ämnesraden.

Pin It on Pinterest